FRUKTANSVÄRT

Det snöar och snöar, till vår stora förtjusning Trots att vi bor så "utsatt". Sålänge vägarna är okej så är snön såå välkommen! Och än sålänge har det verkligen inte varit några problem att köra. Man får välja väg efter väder typ :)
Ikväll blev Mathildas pulka färdig för en invigning, förhoppningsvis imorgon!
 
Vi köpte pulkan, tänkte att habiliteringen får ju hjälpa oss dit med bra sele osv.. Tji fick vi.. de står inte för det längre, ingen fritid får dem bidra med. FRUKTANSVÄRT! Nej för rullstolsburna har inte rätt till fritid, sjukt!
Så vi köpte sele osv också. Så medans en pulka till Casper och Mira kostar typ 100:- i affären så har Mathildas nu kostat 4000:- cirka... Yehhoo!
Men vad gör man inte för sitt hjärta <3 såklart ska hon också kunna åka pulka! Och förstås ett tack till mormor som la till en slant på pulkan, uppskattas!
 
 
Mathilda avslutade denna kväll på det mest tråkigaste sättet... anfall
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma och Elin

Det är helt sjukt , vi fick samma svar från Habb! Tur att man nu kunde köpa pulkan , men tänk dom som inte har råd ?:/ de säger att alla barn är lika mycket värda ?! Man börjar ju undra .. Våra barn är fantastiska o ger sååå oerhört mycket kärlek visdom och lycka !! Man behöver inte kunna gå , sitta , krypa eller prata för att leva ett underbart liv , det viktigaste är kärleken <3

2014-02-02 @ 22:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0