I den mörka långa tunneln........

börjar där äntligen dyka upp lite ljus..
 
Efter en helt PERFEKT sommar 2013 att ha assistans som rullat på till en höst/vinter 2013-2014 som verkligen varit katastrof! Antar det aldrig kan vara perfekt för alltid..
Men i denna långa tunneln har vi nu börja skymta lite ljus, mer än lite..
 
Fann två intressanta assistenter från Furuboda assistenskurs i Januari och nu har båda skolats in. Tar sin tid att skola in då det är mycket att lära och inte ens efter de tio pass är man egentligen färdiglärd, nä det tar tiiid!
Varit lite strul med bredvidgång... massa sjuk/vab med ordinarie assar som skulle lärt in, istället har man fått hoppa in väldigt mycket själv och det är inte det ultimata med bredvidgång egentligen. För de ska lära sig vara assistentrollen, jag är inte den och jag som mamma kan inte riktigt lära ut den på sätt och vis så det är rätt svårt.
 
Men nu så är de båda klara, och jag tror vi har två guldkorn och det känns som det blir ljusare i tunneln.
När timvikarier dessutom verkligen är framåt och suger åt sig jobb, frågar om de ska komma tidigare, frågar om det finns lite jobb nu snart för man är ledig osv osv... SÅNT GILLAS! Det känns bra!
Istället för att få höra på visevärse undanflykter för att tacka nej... sånt är såååå jobbigt och tråkigt, så därför får man sortera ut såna ibland ju. Man vill ha folk med god arbetsmoral!
 
 
 
Epilepsianfallen har en period nu då dem ökat som faaaaan..... :-(
 
 
Härom dagen var vi i skogen och inveg den förhoppningsvis kommande våren! Med grillning och massa bus! Mathilda var verkligen överallt!! det var så härligt att se hur hon kunde åka upp och ner för alla dessa backar i skogen med sin nya kärra! Kurragömma hade vi och för en gång skull kunde ju även Mathilda gömma sig riktigt bra :-D
 
 
Kanon kärra även i sand!! visst är det tungt, men det säger ju sig självt. men iallafall är där inga små hjul längst fram som fastnar i sanden, rejäla bra däck så man kan trycka på och även dra!
Detta är min och mathildas och essas favvis plats, havet <3
 
 
Önskar lite roooo.... vila... och lite roo till!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: MIA OCH NELLY

Underbara bilder <3

2014-02-20 @ 13:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0